ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, Η ΜΕΡΚΕΛ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ.

Τραγικά ήταν τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, ενόψει της ψήφισης του «Μνημονίου 2» από τη Βουλή«Ελλήνων». Για ακόμη μία φορά οι ασπόνδυλοι πολιτικοί ηγέτες, απέδειξαν ότι κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου και με 199 ψήφους υπερψήφισαν το Μνημόνιο και συνάμα την μιζέρια, την φτώχια και την εθνική καταδίκη του Ελληνικού λαού.

Δεν μας αφήνουν καθόλου έκπληκτους αλλά και καθόλου αδιάφορους οι προειδοποιήσεις,Λουκά Παπαδήμου , για καταστροφή της Ελλάδας ,εάν δεν υπερψηφιστεί το εν λόγω νομοσχέδιο. Προειδοποιήσεις, από τον άνθρωπο που βρίσκεται στο πρωθυπουργικό αξίωμα χωρίς την ψήφο του λαού. Επίσης, ο Αντώνης Σαμαράς, πιστός στους διπλωματικούς ελιγμούς που εφαρμόζει τον κόμμα της δεξιάς, μεταμορφώνεται σε έναν αγνό πατριώτη που τον λυπεί ιδιαίτερα η κατάσταση στην χώρα, και μόνο με την ανάδειξη του στον πρωθυπουργικό θώκο θα καταφέρει να την σώσει. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι διαγράφηκαν συνολικά 43 βουλευτές από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ οι οποίοι δεν επέδειξαν την απαραίτητη «κομματική πειθαρχία». Τέλος, η αποχώρηση του Λάος από την κυβέρνηση, δείχνει έντονα τα μικροκομματικά συμφέροντα που διαδραματίζονται στο παρασκήνιο και την προσπάθεια επούλωσης των ακόμα ανοιχτών πληγών των ψηφοφόρων του κόμματος.

Οι προδοσίες, στην βουλή, αλλά και οι επαναλαμβανόμενες προσπάθειες φίμωσης του ελληνικού λαού δεν κατάφεραν να πτοήσουν το φρόνημά του. Εξάλλου δεν περιμέναμε και ουσιαστική αντίδραση ενάντια στην τρόικα και στις ξένες κατοχικές δυνάμεις απο τους αργυρώνητους πολιτικούς που μας εξουσιάζουν. Αν αναλογιστούμε την καταπάτηση της λαϊκής εντολής και το ποσοστό της ανεργίας που φτάνει το 20% τότε μπορούμε να μιλούμε για μια νέα κατοχή. Μόνο που οι Γερμανοί ήρθαν με άλλη μορφή. Με αυτήν του «σωτήρα» που θέλει να κατακρεουργήσει και το τελευταίο ευρό από τον μισθό του ήδη καταπονημένου λαού.

Οι διαδηλώσεις ήταν μεγαλειώδεις. Για ακόμη μια φορά αντικρίσαμε την διαφθορά που κυριαρχεί στην κοινωνία μας. Οι δυνάμεις καταστολής να χτυπούν τον κόσμο που διαμαρτυρόταν ειρηνικά, οι γνωστοί – άγνωστοι κουκουλοφόροι να συμβάλλουν στο έργο της αστυνομίας βάζοντας φωτιά στις επιχειρήσεις του κόσμου και σε πολιτισμικής σημασίας κτήρια, τα ΜΜΕ με την βοήθεια των δύο πιο πάνω να αποπροσανατολίζουν το κοινό ανά το παγκόσμιο, καταστέλλοντας το μένος και την οργή, μετατρέποντας τα έτσι σε αγανάκτηση και θλίψη. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι δεν αφεθήκαμε να παραδώσουμε ψήφισμα στο γερμανικό προξενείο για να μην προκαλέσουμε τους «σωτήρες μας», καθώς και το ότι τα «αντιμνημονιακά» κόμματα αρνήθηκαν να παρευρεθούν, φοβούμενοι την αντίδραση από το καθεστώς και τους ξένους οικονομικούς δολοφόνους.

Εμείς, αρνούμαστε να στηρίξουμε το πανηγύρι που θέλει να αποκαλείτε Βουλή των Ελλήνων. Ο Έλληνας έμαθε στα δύσκολα. Έχουμε χρέος να αντισταθούμε στην προσπάθεια υπονόμευσης του ελληνικού λαού και του ονόματος της Ελλάδας που οι αρχαίοι πρόγονοι μας, με μόχθο εξύψωσαν στα μάτια όλων. Οι αγώνες δεν γίνονται σε κλειστές αίθουσες, ούτε μπροστά στην οθόνη. Το καθεστώς πρέπει να ανατραπεί και χρέος όλων μας είναι να κατέβουμε στις πλατείες και στους δρόμους να αντισταθούμε στην κερδοσκοπία και την καταφθορά του ελληνικού δημόσιου. Μαζί τα φάγατε. Μαζί να πληρώσετε.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΕΟΦ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Advertisements