Προστάτες της Πολεμικής Αεροπορίας μας

8 Νοεμβρίου σήμερα. Μπορεί χθες να ψηφίστηκαν τα νέα και ακόμη περισσότερο δυσβάσταχτα μέτρα για τους Έλληνες αδελφούς μας, αλλά δεν παύουμε να ελπίζουμε για ένα καλύτερο μέλλον, με καλύτερους εθνικόφρονες πολιτικούς που να αγαπάνε πραγματικά το έθνος μας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο μας.

Σήμερα, είναι χρέος μας και καθήκον, να μνημονεύσουμε τους προστάτες της Πολεμικής Αεροπορίας μας, Ταξιάρχες Μιχαήλ και Γαβριήλ μιας και η Εκκλησία μας τιμά και εορτάζει την σύναξη των Αρχαγγέλων. Σήμερα οι Ταξιάρχες εορτάζονται με εκδηλώσεις στις πολεμικές αεροπορικές βάσεις σε ολόκληρο τον Ελληνικό χώρο. Πρέπει να αναφέρουμε και την διπλή εορτή που λαμβάνει χώρα στην Λάρισα επί τη ευκαιρία συμπλήρωσης και των 100 χρόνων από την απελευθέρωσή της.

Πλήθος θαυμάτων του Αρχαγγέλου Μιχαήλ αναφέρονται από παλιά μέχρι και τις μέρες μας από κυβερνήτες και συγκυβερνήτες πολεμικών αεροσκαφών. Εμείς ως ΠΕΟΦ ευχόμαστε ώστε ο Ταξιάρχης μας να έχει καλά τόσο τους νέους όσο και τις νέες της Πολεμικής Αεροπορίας και όχι μόνο, που αγωνίζονται για την σωτηρία της Ελλάδας μας και του Ελληνικού Έθνους.

Γραφείο Τύπου
Πεοφ Θεσσαλονίκης

Advertisements