ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 1ΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Η ΠΕΟΦ σας καλεί στη Γενική Συνέλευση το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012. Η Γενική Συνέλευση είναι η διαδικασία κατά την οποία η κάθε παράταξη παρουσιάζει τις θέσεις της και τοποθετείτε τόσο στα Εθνικά όσο και στα φοιτητικά ζητήματα. Δίνεται η ευκαιρία στον κάθε φοιτητή να εκφράσει τις απόψεις του, να ακούσει, να κρίνει, να συγκρίνει και να καταψηφίσει ή να υπερψηφίσει τα ψηφίσματα που θα υποβληθούν από την κάθε παράταξη, τα οποία δεσμεύουν το Σύλλογο και το Δ.Σ. της ΕΦΕΚΘ μέχρι και την επόμενη διεξαγωγή της.

Ως ΠΕΟΦ δίνουμε ηχηρό μήνυμα πως θα σταθούμε απέναντι σε όλους αυτούς που προσπαθούν με κάθε τρόπο να ξεγελάσουν και να ρίξουν στάχτη στα μάτια του φοιτητή, σε όλους αυτούς που διαπραγματεύονται και ξεπουλούν την πατρίδα μας σαν να είναι οικόπεδο. Κάθε χρόνο βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Με μία Πρωτοπορία να βάζει τη μάσκα του πατριώτη για ψηφοθηρικούς σκοπούς και μία Προοδευτική που δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο και που με την πρώτη αφορμή αποχωρεί από τη Γ.Σ. γιατί δε μπορεί να αντεπεξέλθει στη διαδικασία.

Ελάτε να βροντοφωνάξουμε πως Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΧΩΜΑ ΙΕΡΟ, ΣΕ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΠΟΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Για εμάς ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. Ελάτε να τους υπενθυμίσουμε πως κάποια αμούστακα παιδιά της ίδιας ηλικίας με εμάς δε δείλιασαν μπροστά στον εχθρό, δε στάθηκαν προδότες, αλλά θυσίασαν τη ζωή τους για ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΘΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΥΠΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Είναι χρέος όλων μας να συνεχίσουμε τον αγώνα τους μέχρι την τελική δικαίωση.

Η ΠΕΟΦ και ο καθένας από εμάς αγωνιζόμαστε καθημερινά για να δούμε μια μέρα την Ελληνική Σημαία στον πολυαγαπημένο μας Πενταδάκτυλο, για να επιστρέψουμε στα σπίτια μας και για να εξασφαλίσουμε στα παιδιά μας ένα σίγουρο μέλλον χωρίς ανασφάλειες. Κάτι που δεν νιώθουμε εμείς, γιατί «τ’ άδικο το ζούμε μέσα από την κούνια μας».

»Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ είναι μία λέξη τόσο μαγική μα συνάμα θαμμένη. Και λέω θαμμένη γιατί τη θάψαμε πίσω από καθημερινές έγνοιες μας, πίσω από τη ρουτίνα της επιβίωσης μας. Δεν σκεφτήκαμε όμως πως η επιβίωση μας, εξαρτάται από αυτή την λέξη. Γιατί αν χαθεί η ελευθερία του λαού μας, χάνεται αυτόματα και η εθνική μας ταυτότητα και μαζί με αυτό, όλοι εμείς.»

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΦΕΚΘ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 1Η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ 11:00 – 14:00

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ: ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΠΑΣΟ, ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΣΠΟΥΔΩΝ.

 

ΨΗΛΑ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ – Η ΠΑΤΡΙΣ ΕΝΩΝΕΙ!

Γραφείο Τύπου

Π.Ε.Ο.Φ. Θεσσαλονίκης

 

Advertisements