Εναλλακτικές μεθόδους αποστολής χρημάτων στο εξωτερικό

Η Π.Ε.Ο.Φ. Θεσσαλονίκης παρακολουθώντας τις εξελίξεις και καταλαβαίνοντας τις δυσκολίες που προέκυψαν από το κλείσιμο των τραπεζών μέχρι νεοτέρας, θα ήθελε να ενημερώσει τους φοιτητές και τις οικογένειες τους για τις εναλλακτικές μεθόδους αποστολής χρημάτων στο εξωτερικό.

Μέσω της εταιρείας MoneyGram, τα Κυπριακά ταχυδρομεία παρέχουν υπηρεσίες ηλεκτρονικής μεταφοράς χρημάτων. Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία χρησιμοποιώντας το δίκτυο της MoneyGram, δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες τους να μεταφέρουν από και προς την Κύπρο, γρήγορα, οικονομικά και ασφαλισμένα ποσά μέχρι € 3.000 ανά έμβασμα ανά πελάτη.

Η υπηρεσία προσφέρεται από τα ταχυδρομικά γραφεία σε όλη την Κύπρο. Η διαδικασία ηλεκτρονικής μεταφοράς χρημάτων είναι απλή και γρήγορη. Μέσα σε δέκα λεπτά από την ολοκλήρωση της συναλλαγής, ο παραλήπτης μπορεί να παραλάβει τα χρήματα από οποιοδήποτε σημείο εξυπηρέτησης στη χώρα του.

Πέραν από τα Κυπριακά Ταχυδρομεία, η υπηρεσία αυτή (MoneyGram) καθώς και παρόμοιες υπηρεσίες (π.χ. Western Union, κτλ) προσφέρονται και μέσω ιδιωτικών εταιριών παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφοράς (courier).

Για πληροφορίες και οποιαδήποτε βοήθεια είμαστε στη διάθεση σας, για να σας βοηθήσουμε.

Σάββας 6994477377

Advertisements