Η ΠΕΟΦ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013.

Η ΠΕΟΦ σας καλεί στη Γενική Συνέλευση το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013. Η Γενική Συνέλευση είναι η διαδικασία κατά την οποία η κάθε παράταξη παρουσιάζει τις θέσεις της και τοποθετείται τόσο στα Εθνικά όσο και στα φοιτητικά ζητήματα. Δίνεται η ευκαιρία στον κάθε φοιτητή να εκφράσει τις απόψεις του, να ακούσει, να κρίνει, να συγκρίνει και να καταψηφίσει ή να υπερψηφίσει τα ψηφίσματα που θα υποβληθούν από την κάθε παράταξη, τα οποία δεσμεύουν το Σύλλογο και το Δ.Σ. της ΕΦΕΚΘ μέχρι και την επόμενη διεξαγωγή της.

Ως ΠΕΟΦ δίνουμε ηχηρό μήνυμα πως θα σταθούμε απέναντι σε όλους αυτούς που προσπαθούν με κάθε τρόπο να ξεγελάσουν και να ρίξουν στάχτη στα μάτια του φοιτητή, σε όλους αυτούς που διαπραγματεύονται και ξεπουλούν την πατρίδα μας σαν να είναι οικόπεδο. Κάθε χρόνο βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Με μία Πρωτοπορία να βάζει τη μάσκα του πατριώτη, μία Προοδευτική που δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο και που με την πρώτη αφορμή αποχωρεί από τη Γ.Σ. γιατί δε μπορεί να αντεπεξέλθει στη διαδικασία.

Ελάτε να βροντοφωνάξουμε πως Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΧΩΜΑ ΙΕΡΟ, ΣΕ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΠΟΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Για εμάς ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. Ελάτε να τους υπενθυμίσουμε πως κάποια αμούστακα παιδιά της ίδιας ηλικίας με εμάς δε δείλιασαν μπροστά στον εχθρό, δε στάθηκαν προδότες, αλλά θυσίασαν τη ζωή τους για ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑΓΙΑ ΜΙΑ ΚΥΠΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Είναι χρέος όλων μας να συνεχίσουμε τον αγώνα τους μέχρι την τελική δικαίωση. Επίσης είναι χρέος μας να σταθούμε απέναντι στο σάπιο σύστημα της κομματοκρατίας που οδήγησαν την χώρα μας στην οικονομική εξαθλίωση. Μόνο με το να γίνουμε ενεργοί και ωφέλιμοι πολίτες θα προστατέψουμε τα συμφέροντα του Έθνους και τα ατομικά μας συμφέροντα θα διασφαλιστούν ως συνέπεια. Εμείς δηλώνουμε παρόν, προστατεύοντας την Εθνική μας κυριαρχία και την κοινωνική δικαιοσύνη. Ας ετοιμαστούμε για ακόμη περισσότερα ΌΧΙ!

Η ΠΕΟΦ και ο καθένας από εμάς αγωνιζόμαστε καθημερινά για να δούμε μια μέρα την Ελληνική Σημαία στον πολυαγαπημένο μας Πενταδάκτυλο, για να επιστρέψουμε στα σπίτια μας και για να εξασφαλίσουμε στα παιδιά μας ένα σίγουρο μέλλον χωρίς ανασφάλειες. Κάτι που δεν νιώθουμε εμείς, γιατί τ’ άδικο το ζούμε μέσα από την κούνια μας.

» Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ είναι μία λέξη τόσο μαγική μα συνάμα θαμμένη. Και λέω θαμμένη γιατί τη θάψαμε πίσω από καθημερινές έγνοιες μας, πίσω από τη ρουτίνα της επιβίωσης μας. Δεν σκεφτήκαμε όμως πως η επιβίωση μας, εξαρτάται από αυτή την λέξη. Γιατί αν χαθεί η ελευθερία του λαού μας, χάνεται αυτόματα και η εθνική μας ταυτότητα μαζί με αυτό, όλοι εμείς.»

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΦΕΚΘ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 30/03/2013 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΟΡΟΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ 11:00 – 14:00

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ: ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΠΑΣΟ, ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΣΠΟΥΔΩΝ. 

ΨΗΛΑ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ – Η ΠΑΤΡΙΣ ΕΝΩΝΕΙ!

Advertisements