ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΠΟΤΕ

Η διακυβέρνηση του Ακελ

  • Δεν διέφυγαν στα απαραίτητα μέτρα και κατηγορούσαν ως κινδυνολόγους αυτούς που προειδοποιούσαν.
  • Οι πρώτοι που έβαλαν την υπογραφή τους για την κάθοδο των τροϊκανών φίλων τους και ενέκριναν τα πρώτα μνημονιακά νομοσχέδια, χωρίς να οδηγηθούν σε συζητήσεις, μέχρι να λήξει η θητεία τους ούτως ώστε να μην αναλάβουν το πολιτικό κόστος.
  • Σκάνδαλα της Eurocypria, τα ρουσφέτια που βγήκαν στην επιφάνεια, τις υποθέσεις με τους επενδυτές από το Qatar και την Κίνα και τόσα άλλα που μας υποδεικνύουν το τι εστί συστημικός κομμουνιστής εν έτη 2013.

Μετά την εκλογή Αναστασιάδη

  • Γνωρίζαμε για τα νεοφιλελεύθερα μέτρα που ερχόντουσαν, για τις «φιλίες» του Προέδρου στο εξωτερικό και για το γεγονός ότι αυτός ο άνθρωπος φτιάχτηκε για να αθετεί τις υποσχέσεις του.
  • Άφησε τους διεθνείς τοκογλύφους να τρίβουν τα χέρια τους από χαρά. Υπέκυψε στο πόλεμο συμφερόντων που στήθηκε από τους Ευρωπαίους τοκογλύφους, γύρω από την Κύπρο, χωρίς καμία αξιοπρέπεια και αντίσταση.
  • Για ακόμα μια φορά μίλησε για καταστροφικές επιπτώσεις στο ΟΧΙ, όμως για ακόμα μια φορά διαψεύστηκε. Ίσως λοιπόν είναι ώρα να κοιτάξει αυτός στον καθρέφτη και εμείς στο προεδρικό για να δούμε την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

Εσύ όμως, σαν Έλληνας πολίτης τι έκανες;

Συνέχιζες να στηρίζεις την αναξιοκρατία, την ευνοιοκρατία και το ρουσφέτι που μας πλάσαρε ένδοξα η αντιπροσωπευτική τους δημοκρατία. Έρμαιο των Μ.Μ.Ε, έγινες ένα με την μάζα, πόθησες τον αμερικάνικο τρόπο ζωής και ξέχασες την προσφυγιά, την ταυτότητά σου, το Έθνος σου, τις παραδοσιακές συλλογικές δομές.  Τώρα, απολαμβάνουμε όλοι μας, την σήψη του αστικού κράτους που παρελαύνει περήφανο και μας παρουσιάζεται σαν ευεργέτης. Βολεύτηκες και αποχαυνώθηκες ζώντας από τα ψίχουλα του συστήματος.

Μόνη λύση η αντίσταση. Μονόδρομος η μαζικότητα. Μακριά από τα ξοφλημένα πλέον πολιτικά κόμματα, προστατεύοντας τον λαό και τον μεροκαματιάρη. Μία αμεσοδημοκρατική συλλογικότητα οφείλει να ξεπηδήσει από το βούρκο της απάθειας. Μόνο με το να γίνουμε ενεργοί και ωφέλιμοι πολίτες θα προστατέψουμε τα συμφέροντα του Έθνους και τα ατομικά μας συμφέροντα θα διασφαλιστούν ως συνέπεια. Εμείς δηλώνουμε παρόν, προστατεύοντας την Εθνική μας κυριαρχία και την κοινωνική δικαιοσύνη. Ας ετοιμαστούμε για ακόμη περισσότερα ΟΧΙ.

ΣΠΑΣΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Γραφείο Τύπου

Π.Ε.Ο.Φ. Θεσσαλονίκης

Advertisements