Η «κοινωνική» αριστερά ξανακτυπά

Για ακόμη μία φορά το κόμμα που συνεχίζει να αυτοαποκαλείται αριστερό,  μας αποδεικνύει περίτρανα πως κάθε άλλο παρά ‘’κόμμα του λαού’’ είναι.   Γίναμε όλοι μάρτυρες στη σύλληψη 3 στελεχών (Βενιζέλου Ζανέττου, Χρίστου Αλέκου και Αντώνη Ιωακείμ) του «φιλολαϊκού» κόμματος ΑΚΕΛ για την υπόθεση Δρομολαξιάς και οι εν λόγω κύριοι συνεχίζουν να παίζουν με τη νοημοσύνη μας, νομιζόμενοι πως ο λαός δεν κατάλαβε το πoιόν τους.

Συγκεκριμένα οι συλληφθέντες κατηγορούνται για παράνομες αγοραπωλησίες οικοπέδων στη Δρομολαξιά.  Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο σύμφωνα με τη συμπληρωματική κατάθεση του Λίλλη οι τρείς ύποπτοι τον εκβίαζαν και του αποσπούσαν μεγάλα χρηματικά ποσά με αντάλαγμα βοήθεια που θα του παρείχαν για την επένδυση στη Δρομολαξιά. Εκδόθηκαν επιταγές και για εισφορά στο ΑΚΕΛ Λάρνακας και αρκετά απο αυτά χρησιμοποιήθηκαν για εξόφληση χρεών μελών του ΑΚΕΛ και για χρέη της Αλκής.

Ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, δεν ντράπηκε σε δηλώσεις του να αναφερθεί σε πολιτική σκευωρία εις βάρος του κόμματός του. Άκουσον, άκουσον! Με όλο το αίσθημα συντροφικότητας και αλληλεγγύης που τον διακατέχει, χαρακτήρισε τους συλληφθέντες ευυπόληπτους πολίτες, οι οποίοι ουδέποτε έδωσαν το δικαίωμα στον οποιοδήποτε να τους κατηγορήσει για οτιδήποτε. Όσο κι αν προσπαθούν να αποποιηθούν των ευθυνών τους, η καταστροφική 5ετία διακυβέρνησης του ΑΚΕΛ και το βεβαρυμένο παρελθόν τους μας υπενθυμίζουν καθημερινά πως η ιστορία τους μόνο εθνοπροδοτική μπορεί να χαρακτηριστεί. Οι μιζαδόροι που κατάφεραν να διαλύσουν τον τόπο μας, που εξαθλίωσαν την οικονομία μας, που ασελγούν εις μνήμη των 13 νεκρών μας με την έκρηξη στο Μαρί όχι μόνο δεν έχουν το ήθος να αναλάβουν έστω και στην υστάτη των περιπτώσεων τις ευθύνες τους αλλά τολμούν να αναφέρονται σε αναίτιο πόλεμο εναντίον του ΑΚΕΛ.

Έχουμε μπροστά μας ένα ΑΚΕΛ  που σπατάλησε υπέρογκα ποσά  για να καλύψει δάνεια  στελεχών του, για να υπερχειλίσει τα ταμεία του και βεβαίως για να παραχωρήσει χορηγίες τεράστιας σπουδαιότητας σε ΠΕΟ, ΕΔΟΝ,  προοδευτική και σε όλα τα άλλα “αριστερά” παρακλάδια του.  Οι ίδιοι άνθρωποι που οδήγησαν τον κυπριακό ελληνισμό στην πείνα, συνεχίζουν να εξασφαλίζουν μονάχα το δικό  μέλλον γεμίζοντας την δεξιά τους τζέπη.

Είναι πραγματικά αξιολύπητο να παρακολουθούμε τη νεολαία μας να γίνεται  μία μάζα μαστουρωμένων οπαδών και να σκύβει το κεφάλι  σε ότι πει το κόμμα.  Ως άβουλα όντα και υπάκουα πρόβατα, υποταγμένα στο τσοπάνι τους, οι μοναδικές διαδηλώσεις που τους έμαθαν στις κατασκηνώσεις της ΕΔΟΝ είναι για υπεράσπιση των εγκλημάτων του κόμματός τους.

Επιτέλους ας αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν όλοι  όσοι πρέπει για τα κακουργήματα που διαπράττουν στο λαό χώρις σταματημό.  Ήρθε η στιγμή η μαφία να βρεθεί πίσω από τα σίδερα και όχι πίσω από τα κυβερνητικά γραφεία.

ΑΚΕΛ ΑΚΕΛ – ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΟΥ ΛΑΕ.

 

Γραφείο Τύπου

Π.Ε.Ο.Φ. Θεσσαλονίκης