Ο πρώτος Ελληνοκύπριος ΨΕΥΔΟποδοσφαιριστής είναι γεγονός

O Δημήτρης Βασιλείου με  την φανέλα της ομάδας των κατεχομένων

O Δημήτρης Βασιλείου με την φανέλα της ομάδας των κατεχομένων

40 Χρόνια μετά την βάρβαρη τούρκικη εισβολή το ακούσαμε και αυτό . Ο πρώτος Ελληνοκύπριος ΨΕΥΔΟποδοσφαιριστής που υπογράφει σε ομάδα των κατεχομένων είναι γεγονός. Πρόκειται για τον 35χρονο μέσο που είχε αγωνιστεί παλιότερα σε Ερμή Αραδίπου , Ομόνοια Αραδίπου και σε άλλες ομάδες μικρότερων κατηγοριών.

Ο Κύπριος μέσος έφτασε σήμερα μέχρι τα γραφεία της ΨΕΥΔΟμοσπονδίας  (αντίστοιχης ΚΟΠ) όπου τον περίμενε ο ΨΕΥΔΟπρόεδρος ο οποίος του ευχήθηκε καλή επιτυχία . Ο πρόεδρος του συλλόγου, Αμίρ Αλι Οζτούρτς, υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι θεωρεί τον Βασιλείου ως πρεσβευτή των καλών σχέσεων των δύο κοινοτήτων. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε στην ομάδα Değirmenlik που εδρεύει στην κατεχόμενη Κυθρέα.

Όσο για τον ποδοσφαιριστή δεν έχουμε κάτι να πούμε αφού η κίνηση του είναι σαν ένας γιατρός να προδίδει τον όρκο του Ιπποκράτη. Έτσι και αυτός πρόδωσε τις αξίες που πρεσβεύει και διδάσκει το ποδόσφαιρο . Πρόδωσε το  RESPECT που βλέπουμε τόσο να διαφημίζεται από την ΟΥΕΦΑ καθώς δεν σεβάστηκε τους ίδιους τους συμπατριώτες του που εδώ και 40 χρόνια τους καταπατούν τα δικαιώματα τους και δεν τους επιτρέπουν να πάνε στα σπίτια τους ενώ αυτός θα κάνει τουρ στα κατεχόμενα και στον δρόμο για τους αγώνες θα κάνει πλάκα με τους συμπαίκτες του βλέποντας τους τάφους των παππούδων μας τα σπίτια και τις εκκλησιές μας βεβηλωμένα .

Επίσης που βρίσκεται η πολιτεία και η «Εθνικόφρονη» κυβέρνηση του κ. Ααναστασιάδη όταν ΨΕΥΔΟκυβέρνηση και οι ΨΕΥΔΟμοσπονδίες της αλωνίζει φέρνοντας στα κατεχόμενα πολύ σημαντικές προσωπικότητες όπως ο Λαπόρτα;;; Ποια έγγραφα υπέγραψε και με ποιον έλεγχο ο εν λόγω ποδοσφαιριστής υπέγραψε αφού δεν υφίσταται νόμιμη ομοσπονδία των κατεχόμενων ;;; Για ποιο λόγο δεν αντιδρούμε ούτε στο ελάχιστο ;;; Ή μήπως το ότι τα δεχόμαστε όλα σαν να είναι φυσιολογικά και το να βλέπουμε το ΨΕΥΔΟκράτος να λειτούργει ελεύθερα να συνάπτει συμφωνίες και με άλλη κράτη είναι ένα ακόμα ένα προμήνυμα ύστερα από το κοινό ανακοινωθέν για να μας προετοιμάσουν καλά για την νομιμοποίηση του .

Όσο για τους δήθεν προοδευτικούς που θα σπεύσουν να υπερασπιστούν τον ποδοσφαιριστή ότι ήταν μια τολμηρή κίνηση για την επανένωση του νησιού κτλ κτλ . Ένα έχουμε να πούμε το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός  πρεσβεύουν το ήθος και  την ειρήνη και το να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το ποδόσφαιρο για να νομιμοποιήσουν τα τετελεσμένα του πολέμου  μόνο ειρήνη δεν λέγεται .

Ως Π.Ε.Ο.Φ Θεσσαλονίκης καταδικάζουμε την κίνηση του ποδοσφαιριστή και επίσης καταδικάζουμε την ανυπαρξία της κυβέρνησης και γενικά της πολιτείας . Επίσης θέλουμε να κρούσουμε τον κώδωνα του κίνδυνου στους συμφοιτητές μας αλλά και σε όλους τους συμπολίτες μας να ξυπνήσουν και να πάρουμε επιτέλους την κατάσταση στα χέρια μας . Αφού δεν αντιδρούν αυτοί να αντιδράσουμε εμείς πρόκειται για το μέλλον μας .

Γραφείου Τύπου

Π.Ε.Ο.Φ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Advertisements