΄΄Το ψευδοκράτος ουκ ελάττω παραδώσω΄΄

Μάρτυρες τραγικών καταστάσεων γινόμαστε συναγωνιστές. Ο πρόεδρος της προδοσίας, ο πρόεδρος της  προπαγάνδας και των συμφερόντων  γίνεται μέρα με τη μέρα πιο εκνευριστικός.  Απ΄ό,τι φαίνεται, την πατρίδα και παραδίδει και προδίδει… Τα κατεχόμενα ομως ‘’ουκ ελάττω παραδόσει’’.

Οι προδοτικές του προσπάθειες  για να επιφέρει αυτό το έκτρωμα που ονομάζεται διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία, συνεχίζονται με αδιάκοπο ρυθμό.  Την ίδια στιγμή, από την άλλη μεριά, ο φίλτατος Ακιντζί διαβεβαιώνει ότι η Τουρκία, ως ΕΓΓΥΗΤΡΙΑ δύναμη μένει γιατί είναι απαραίτητη για την ασφάλεια στην ανατολική Μεσόγειο.

Από πρόβλημα εισβολής και κατοχής, υποβαθμίζει το Εθνικό μας ζήτημα σε δικοινοτική διαφορά. Ένα σχέδιο διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας, μόνο  τη διχοτομήση θα φέρει κύριοι, δια της υπογραφής μας.

Σε πρόσφατο δημοσίευμα  της Κίπρις στα κατεχόμενα, με τίτλο ‘’100.000 πρόσφυγες δεν μπορούν να επιστρέψουν στα σπίτια τους’’,  αναφέρει ότι οι Τ/κ επιθυμούν το μικρότερο δυνατό αριθμό επιστροφής Ε/κ προσφύγων και προτρέπει την αποζημίωση και την ανταλλαγή.  Κατα τ΄άλλα, μπορούν να συμβιώσουν αρμονικά και ειρηνικα Ε/κ και Τ/κ , σύμφωνα με τον κ. Ανα(ν)στασιάδη.

Οι λεγόμενοι πολιτικοί του ψευδοκράτους και η Τουρκία, διεκδικούν στα ίσα  την αναγνώριση του μορφώματος που δημιουργήθηκε με την εισβολή. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας μας όμως απο την άλλη, διαστρεβλώνει και κοροϊδεύει τον κυπριακό λαό. Απ’ ό,τι φαίνεται, κύριε Αναστασιάδη, η αγάπη σου για το ουισκούι και τις ζιβανίες ξεπεράστηκε και οδηγεί σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Γιατι ναι , είστε επικίνδυνος κύριε πρόεδρε…

Τόλμησες, μέσα από το γνωστό σου ‘’έξυπνο’’ και θεατρινίστικο ύφος, να μιλήσεις για χείριστο λόγο των μητέρων πατρίδων. Τόλμησες να μιλήσεις για αποκοπή του ομφάλιου λώρου με την μητέρα πατρίδα. Η προπαγάνδα και τα ευσυνείδητα ψέματα, χωρίς ίχνος ντροπής, συνεχίζουν ακατάπαυστα. Ο στόχος σας για πλύση εγκεφάλου καλα κρατεί…

Η ιστορία όμως είναι εκεί. 41 χρόνια μετά απο την καταραμένη μέρα της εισβολής των τουρκικών στρατευμάτων στην Κύπρο μας , θα συνεχίσετε να μας βρίσκετε μπροστά σας. Κανείς δεν ξεχνά, όσο και αν το θέλετε, τους βιασμούς, τα βασανιστήρια και τις φρικτές δολοφονίες χιλιάδων συναγωνιστών μας που πολέμησαν!

Την ιστορία την έγραψε ο Αυξεντίου , ο Μάτσης , ο Καραολής , ο Παλλικαρίδης και τόσοι άλλοι… Δεν θα την ξεγράψει ενας πρόδοτης, ένας συμφεροντολόγος, ένας γραικύλος.

 ΟΧΙ όσες φορές κι αν χρειαστέι…

ΟΧΙ στη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία!

ΝΑΙ στη διασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

ΝΑΙ στην επιστροφη ΟΛΩΝ των προσφύγων στα σπίτια τους.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ!

8cbb7d2bf21bde44172cd0d3472a97b7

Γραφείο Τύπου

ΠΕ.Ο.Φ. Θεσσαλονίκης

Advertisements