Αβέρωφ Νεοφύτου: »Ναι τα πήραμε! »

Επιτέλους αρχίζετε να ξεμπροστιάζεστε από μόνοι σας. Οι δήθεν πρεσβευτές του “ου περι χρημάτων τον αγώνα ποιούμεθα αλλά περί αρετής’’ παραδέχτηκαν επιτέλους πως τα έπαιρναν χοντρά από πολλούς εδώ και πολλά χρόνια. Ε ναι πλέον μας διαβεβαιώνουν ότι δεν θα το ξανακάνουν. Ότι έκαναν έκαναν, όσα πήραν πήραν.

Την ίδια ώρα που το κυπριακό πρόβλημα εισβολής και κατοχής κορυφώνετε οι πολιτικάντηδες μας τσακώνετε ποιος έπαιρνε περισσότερα κάτω από τα έδρανα. “Ας κάνουμε κάποιες παραδοχές’’ μας λέει ο κ. Αβέρωφ. Αρκετά μας χορτάσετε με τις παραδοχές σας. Ο λαός αυτού του τόπου σας έχει σιχαθεί, δεν χρειάζεται άλλες παραδοχές, σας έχει καταλάβει πλέον. Μία παραδοχή σας έχει μείνει κι αυτή θα είναι το ξεπούλημα του νησιού μας!

“Ένα ποσό γύρω στις 50 χιλιάδες ευρώ χρησιμοποιήθηκαν για να πληρωθούν αεροπορικά εισιτήρια φοιτητών στις Προεδρικές εκλογές του 2008’’! Καλά το ότι πάνω από όλα είναι οι ψηφοθηρικοί σας σκοποί αυτό το ξέραμε κ. Αβέρωφ το έχουμε μάθει κι αυτό καλά. Τα υπόλοιπα όμως δεν μας είπατε που χρησιμοποιήθηκαν ; Τα φυλάξατε για ενέργειες τύπου δικοινοτικών φεστιβάλ μήπως ή για ζιβανίες και φαγοπότια στα κατεχόμενα ;

da443f98ceecbbcf2a74a2b84f01f0ae

Αυτούς ψηφίζατε τόσα χρόνια. Αυτοί μας κυβερνούν και από αυτούς περιμένουμε να φέρουν την βιώσιμη λύση σε τούτον τον τόπο. Όταν οι ίδιοι αυτοί τύποι βροντοφωνάζουν “την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω” σκεφτείτε τι μπορεί να μας περιμένει. Φυσικά κ. Αβέρωφ και την Κύπρο μας μια φορά θα την ξεπουλήσετε, μια φορά θα την παραδώσετε στους βίαιους κατακτητές της. Μετά; Σαφώς δεν θα το ξανακάνετε! Ξέρεται γιατί αλλά αυτές τις παραδοχές δεν τις κάνετε. Όχι πως σας ενοχλεί καθόλου ή πως δεν θέλετε (αυτό μας το αποδεικνύετε συνεχώς πως χίλιες πατρίδες να είχατε άλλες τόσες φορές θα τις προδίδατε ), αλλά με μία τέτοια λύση Δ.Δ.Ο που προσπαθείτε όχι μόνο να μας σερβίρετε αλλά με το ζόρι να μας την ταΐσετε δεν θα μπορείτε να κάνετε τίποτα άλλο εσείς, έννοια σας και θα μας τακτοποιήσουν μετά αυτοί που προσκυνάτε όπως και το 74΄ και πιο παλιά.

Δεν θα σας περάσει όμως, εμείς θα είμαστε εδώ κύριοι να σας θυμίζουμε πως η μόνη βιώσιμη και δίκαιη λύση που χωράει σε αυτό τον τόπο είναι μία, η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ!

Έχουμε σιχαθεί τα μικροκομματικά σας συμφέροντα, το βρόμικα πολιτικό σας σύστημα με τα σχέδιά σας και τα σκάνδαλα σας την ίδια ώρα που λαός του νησιού αυτού υποφέρει οικονομικά αλλά και εθνικά! Άλλες στάχτες στα μάτια μας δεν χωράνε.

 Γραφείο Τύπου

Π.Ε.Ο.Φ. Θεσσαλονίκης

Advertisements