Δελτίο Τύπου για τις δηλώσεις Ακκιντζί:»και η δράση της ΕΟΚΑ ξεκίνησε από μαθητές…»

Κατά τον Τ/κ ηγέτη, η δράση της ΕΟΚΑ άρχισε από μαθητές και είπε ότι τέτοια επεισόδια δεν πρέπει να μην λαμβάνονται σοβαρά γιατί η μεγαλύτερη ζημιά γίνεται στη ψυχολογία της κοινότητας. Δεν πρέπει να γίνονται ανεκτά τέτοια επεισόδια ενώ εργαζόμαστε για λύση, κατέληξε.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥ

Έτσι είναι, όταν εσύ, ο ίδιος ο λαός, δεν σέβεσαι την Ιστορία σου ψηφίζοντας εθνοπροδότες για να διαπραγματεύονται την τύχη της πατρίδας σου, τότε μην περιμένεις από αυτούς και τους συνομιλητές τους να την σεβαστούν! Η κυβέρνηση αυτή έχει πετύχει να προσθέσει και άλλες προδοτικές στιγμές, σε χρόνο ρεκόρ, στην Ιστορία του τόπου μας.

Η ΕΟΚΑ κ. Ακκιντζί, έδωσε έναν από τους μεγαλύτερους αγώνες που έδωσε ολόκληρος ο ελληνισμός αυτού του νησιού.  Έναν αγώνα Απελευθέρωσης ενάντια στον αγγλικό φασιστικό ζυγό. Έναν αγώνα ενάντια σε αυτούς που την πολιτική τους σας δίδαξαν καλά και από ό,τι φαίνεται ήσασταν οι καλύτεροι μαθητές του ‘’διαίρει και βασίλευε’’.  Γι’ αυτό και εσείς με τις δηλώσεις σας αυτές αλλά και οι προσκυνημένοι που τις ανέχονται, αν δεν τις στηρίζουν κιόλας,  μας αποδεικνύετε πως μόνο Απελευθέρωση δεν θέλατε, δεν θέλετε, ούτε θα θελήσετε ποτέ για τον τόπο αυτό! Δυστυχώς όμως αυτός ο ζυγός κατάφερε να σας κάνει μαριονέτα του και εσάς αλλά και τους ψευτοπολιτικάντηδές μας με αποτέλεσμα ο λαός του νησιού αυτού να νοσεί, κοινωνικά, εθνικά και όχι μόνο.

Όσο και να υποφέρει από αυτό όμως, ο λαός αυτός την Ιστορία του δεν θα την ξεχάσει, μην ελπίζετε.  Επίσης δεν δέχεται να την καπηλεύονται ψευδοπρωθυπουργοί ψευδοκρατών!  Αν ο δήθεν πατριώτης πρόεδρος μας, τον οποίο καλούμε να καταδικάσει τις δηλώσεις αυτές άμεσα, το δέχεται, είναι ακόμη ένα μεγάλο βήμα του προς το ζενίθ της προδοσίας και του ξεπουλήματος του νησιού αυτού και της Ιστορίας του.

Κύριοι της κυβέρνησης, έχετε ξεφτιλίσει την ιστορία μας, την αξιοπρέπεια μας! Τα βρώμικα μικροκομματικά σας συμφέροντα, τα κατάλοιπα και τα παράγωγά τους δεν τα ανεχόμαστε άλλο.  Έχετε εξαφανίσει κάθε ίχνος σεβασμού προς τον λαό αυτό και τις θυσίες του. Εκμηδενίζετε καθημερινά τις αρχές και τις αξίες του! Η Ιστορία, οι αγώνες και οι θυσίες των πραγματικών αγωνιστών και των ηρώων του Ελληνισμού της Κύπρου δεν είναι παιχνιδάκι για κανέναν επιτήδειο.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ.

Advertisements