ΕΤΗΣΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΡΙΒΑ ΔΙΓΕΝΗ ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΚΑΤΕΛΑΡΗ, ΔΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΑΛΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η Π.Ε.Ο.Φ. σας καλεί στο ετήσιο εθνικό μνημόσυνο του Αρχηγού του απελευθερωτικού αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α. Στρατηγού Γεώργιου Γρίβα Διγενή. Το μνημόσυνο θα τελεστεί την Κυριακή 24/1/2016 στην εκκλησία της Παναγίας Δέξιας. Παράλληλα θα τελεστούν και τα μνημόσυνα των ηρώων αγωνιστών της Ε.Ο.Κ.Α, Πανίκκου Δημητρίου, Παντελή Κατελάρη, Μάρκου Δράκου και Μιχαήλ Γεωργάλλα.

Είναι χρέος όλων μας να παρευρεθούμε για να τιμήσουμε τον Αρχηγό και τα παλληκάρια του. Ήταν σπουδαίοι πατριώτες, γεμάτοι αξίες και ιδανικά, που επέλεξαν ένα δρόμο γεμάτο σκληρούς αγώνες για λευτεριά. Ένα δρόμο που οδηγούσε στο σημαντικότερο όραμα της ζωής τους, την Ένωση της Κύπρου με την Μάνα Ελλάδα χωρίς να δειλιάσουν ούτε για μια στιγμή να δώσουν και την ζωή τους για την εκπλήρωση του.

Θα ζουν πάντα στις καρδιές μας ως ο μοναδικός Αρχηγός και οι απόλυτοι εκφραστές της Ένωσης. Με σημαία μας τα λόγια και τις πράξεις τους θα προχωράμε.

ΓΡΙΒΑ ΛΕΒΕΝΤΗ ΔΙΓΕΝΗ ΚΟΙΜΗΣΟΥ, ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ, Η ΕΝΩΣΗ ΕΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ

Γραφείο Τύπου

Π.Ε.Ο.Φ   Θεσσαλονικης

Advertisements