Δελτίο Τύπου για την ανακοίνωση της Δ.Κ.Κ.Φ Προοδευτικής εναντίων της Π.Ε.Ο.Φ

Δυστυχώς αναγκαζόμαστε για άλλη μια φορά να ασχοληθούμε με τις λασπολογίες και τις συκοφαντίες της Δ.Κ.Κ.Φ. Προοδευτικής για τα όσα διαδραματίστηκαν στις φετινές φοιτητικές εκλογές. Οι συγκεκριμένες ενέργειες αποτελούν πάγια τακτική της παράταξης αυτής που μόνο σκοπό έχουν να πλήξουν την εικόνα, τα αγνά και πατριωτικά ιδανικά της μόνης πραγματικά ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ, παράταξης της Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, η εν λόγω κατά τα άλλα δημοκρατική παράταξη, είχε ενοικιάσει δωμάτιο (αρ.708, 7ος όροφος) εντός του ξενοδοχείου όπου διεξάγονταν οι εκλογές, γεγονός το οποίο βάσει καταστατικού της εκλογικής διαδικασίας είναι παράνομο. Επομένως έχουμε το ατόπημα υπ’ αριθμόν ΕΝΑ.
Η εφορευτική επιτροπή με πρωτοβουλία των αντιπροσώπων της Π.Ε.Ο.Φ που συμμετείχαν σε αυτή, διέκοψε την διαδικασία και επεσήμανε την επιφύλαξη της ως προς την ορθή λειτουργία αυτής. Εν συνεχεία, οι αντιπρόσωποι της παράταξης αυτής αποδέχτηκαν ότι όντως απέκρυψαν την πληροφορία από τα υπόλοιπα μέλη της εφορευτικής επιτροπής. Ατόπημα υπ’ αριθμόν ΔΥΟ.
Μετά διενεργήθηκε έλεγχος στο δωμάτιο αυτό, όπου δεν βρέθηκε οτιδήποτε το μεμπτό. Οι υποψίες μας για το συγκεκριμένο δωμάτιο βασίστηκαν στις παράξενες και ύποπτες κινήσεις ατόμων της Προοδευτικής εντός των χώρων του ξενοδοχείου, την ίδια στιγμή που στα υπόλοιπα άτομα απαγορευόταν η διακίνηση σε αυτό, ακόμα και για τη χρήση της τουαλέτας. Επίσης υποψίες κίνησαν και οι πολλές περιπτώσεις πλαστών εγγράφων που κατείχαν άτομα της συγκεκριμένης παράταξης χωρίς βέβαια να εξαιρούνται και αντίστοιχες περιπτώσεις ατόμων της δήθεν πατριωτικής δεξιάς Πρωτοπορίας.
Αντιδρούμε στις όποιες κατηγορίες περί συνεργασίας των εκπροσώπων μας στην εφορευτική με τους εκπροσώπους της Πρωτοπορίας, καθώς τις βρίσκουμε το λιγότερο γελοίες και ανυπόστατες. Ουδέποτε συμφωνήσαμε με τη συγκεκριμένη παράταξη καθώς οι ιδεολογικές και πολιτικές μας διαφορές είναι ξεκάθαρες και πέραν κάθε αμφισβήτησης.
Εάν η αριστερά της δεκάρας θεωρεί ότι ο κόσμος είναι χαζός και μπορεί να πιστέψει τα περί συνεδρίας ή όποια άλλα φούμαρα θέλουν να μας πουλήσουν, είναι διπλά γελασμένοι και το μόνο που πετυχαίνουν είναι να γελοιοποιούνται σε δημόσια θέα. Τέτοιες ψευτοδηλώσεις αποδεικνύουν ότι ούτε σοβαροί είναι ούτε και ενδιαφέρονται για το συμφέρον του φοιτητή, παρά μόνον για την εκμετάλλευσή του. Επομένως, ατόπημα υπ’ αριθμόν ΤΡΙΑ.
Όσον αφορά τις απειλές δικαστικής οδού, θέλουμε να τονίσουμε ότι δεν μας αγγίζουν και εκτός αυτού καταδεικνύουν για άλλη μια φορά τη φασιστική αντίληψη και την τάση για λογοκρισία σε όποιον έχει αντίθετη άποψη. Οπόταν, τα όσα λέχθηκαν και γράφτηκαν εναντίον μας για φασισμό τις τελευταίες μέρες αποτελούν ενέργειες που γίνονται επί καθημερινής βάσεως εδώ και τόσα χρόνια που ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα έχουν.
Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε για άλλη μία φορά, ότι η Π.Ε.Ο.Φ. δημιουργήθηκε από αυτόνομους και πατριωτικά σκεπτόμενους φοιτητές το 1978, ως αντίδραση στις φασιστικές, εγκληματικές και ανθελληνικές συμφωνίες του 1977. Ουδεμία σχέση ή συσχέτιση έχει με χουντικές πρακτικές, αφού η Χούντα με τις ενέργειες της παρέδωσε την Κύπρο στους Τούρκους με απώτερο σκοπό να θαφτεί το αίτημα της Ένωσης.
Εν κατακλείδι τα συμπεράσματα ανήκουν στους φοιτητές και την κρίση τους ως προς το ποιος ακολούθησε και εφάρμοσε δημοκρατικά το καταστατικό και την ορθή έκβαση της εκλογικής διαδικασίας καθώς και το ποιος νοιάζεται πραγματικά για αυτούς και το κοινό καλό. Τα όποια πυρά δεχόμαστε είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς ούτως ώστε μια χούφτα αυτόνομων φοιτητών να αντιμετωπίσουν και να σταθούν όρθιοι απέναντι στον κομματικό μηχανισμό και τα σκοτεινά του κυκλώματα. Το ξεπούλημα της Κύπρου δε θα το ανεχτούμε και δεν θα το επιτρέψουμε! Θα μας βρίσκετε πάντα μπροστά σας! Η Κύπρος ήταν, είναι και θα παραμείνει Ελληνική!

Γραφείο Τύπου Π.Ε.Ο.Φ

Advertisements