Δελτίο Τύπου για την απαράδεκτη ενέργεια του Κουτσοκούμνη

“Παρότι το θέμα δεν άπτεται των πολιτικών αποφάσεων της Κυβέρνησης ή των πολιτικών δραστηριοτήτων της αλλά μιας ανεξάρτητης αθλητικής ομοσπονδίας, πιστεύουμε ότι οι ενέργειες στις οποίες προβαίνει, δεν πρέπει να παραγνωρίζουν τις ευαισθησίες των Ελληνοκυπρίων. “
Αυτή ήταν η επίσημη τοποθέτηση της Κυβέρνησης Αναστασιάδη στην πράξη του προέδρου της ΚΟΠ.
Ήταν αναμενόμενο.. Ευαισθησία των Ελληνοκυπρίων;;; Το γεγονός ότι ο εν λόγο κύριος έβαλε στο στήθος τη σημαία αυτών που βίασαν τις μάνες, τις αδερφές μας, σκότωσαν τους πατεράδες, τους παππούδες και τους συγγενείς μας;;; Ευαισθησία, οι τόσοι αγνοούμενοι που αρνούνται να μας αποκαλύψουν το τι απέγιναν; Αν άφησαν κανένα ζωντανό… Ευαισθησία, η παράνομη κατοχή του εδάφους των περιουσιών μας ;; Ευαισθησία, τα δάκρυα της μάνας του «τρελού» που εκτέλεσαν πάνω στον ιστό;;;;; Ποια ευαισθησία ;;;; Είστε επιεικώς αναίσθητοι κύριοι της κυβέρνησης τότε.. Κι άντε εμείς είμαστε ευαίσθητοι κύριοι του ΔΗΣΥ και εσείς αναίσθητοι όπως το αποδεικνύετε περίτρανα από τη μέρα που αναλάβατε την ηγεσία! Το ότι σας μειώνουν αποκαλώντας σας «ελληνοκυπριακή διοίκηση Νότιας Κύπρου» δεν σας απασχολεί ούτε αυτό;;; Διατυμπανίζετε συνεχώς για να καθησυχάσετε τον κόσμο ότι με τη Δ.Δ.Ο, η Κ.Δ θα συνεχίσει να υπάρχει αλλά με τις πράξεις σας αποδεικνύετε καθημερινά ότι ο μόνος σας στόχος είναι η κατάλυση και ο εκτουρκισμός της! Πόση προδοσία να αντέξει ο τόπος τούτος!!!!;;; Τσίπα δεν έχετε;;;; ΕΛΕΟΣ!!! ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗ ΓΗ ΠΟΥ ΠΑΤΑΤΕ !!! ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΡΕΛΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΑ ΣΤΗΘΗ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ!!! ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!!
Ως Π.Ε.Ο.Φ.  Θεσσαλονίκης κρίνουμε τις ενέργειες αυτές, προδοτικές, υποτιμητικές και προσβλητικές για τον Ελληνισμό της Κύπρου. Δεν αποτελεί θέμα ευαισθησίας, αλλά ζήτημα τιμής και αξιοπρέπειας έναντι των εγκλημάτων που έχει διαπράξει η χώρα αυτή στο νησί μας. Επίσης θέλουμε να υπενθυμίσουμε σε όσους ξαφνικά θίχτηκαν με την ενέργεια αυτή και οι οποίοι έσπευσαν σαν κοράκια να “υπερασπιστούν” τα δίκαια των Ε/Κ, πως με το να επιδιώκουν μια λύση Δ.Δ.Ο  η νήσος μας οδηγείται στην τουρκοποίηση. Είναι ξεκάθαρο ότι ψάχνετε κάθε ευκαιρία και κάθε θέμα για να το εκμεταλλευτείτε για ψηφοθηρικούς σκοπούς επί ευκαιρίας των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.
Θεωρούμε χρέος μας ως Π.Ε.Ο.Φ. να σταλεί επιστολή στον Κ.Ο.Α που θα απαιτεί:

Α) την παραδειγματική τιμωρία του ατόμου αυτού και την άμεση παραίτηση του από την Κ.Ο.Π και την απαγόρευση συμμετοχής του από οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα.
Β) να καταδικαστούν οι όποιες αναφορές για την Κ.Δ ως “ελληνοκυπριακή διοίκηση Νότιας Κύπρου” καθώς και για τα Σκόπια ως “Μακεδονία”.
Γραφείο Τύπου Π.Ε.Ο.Φ

Advertisements