Ο αντιδημοκρατικός διπολισμός από τους πιο «δημοκράτες»…

Ναινέκοι και οχιάδες κ. Νίκαρε;;  Αρχίσατε πάλι το καλά στημένο βρώμικο σχέδιό σας;; Αρχίσατε πάλι να διαχωρίζετε τον κόσμο;; Επιμένετε να σπέρνετε την διχόνοια και τον διαχωρισμό σε τούτο τον τόπο μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσετε τα μικροπαραταξιακά και βρωμικοκαθεστωτικά σας συμφέροντα;;; Αλλά τι σας ρωτάμε, άλλωστε είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο διπολισμός είναι η λατρεία σας!!! Είναι η πηγή ψήφων σας , είναι η κινητήριος δύναμη που τροφοδοτεί με δολιότητα, ψηφοφόρους ,σαν αρνάκια στη σφαγή, τους μηχανισμούς σας αλλά και τα σχέδιά σας και των μεν και των δε (ΔΗΣΑΚΕΛ).   Στο κάτω- κάτω το ίδιο επιδιώκετε και οι δυο σας για αυτόν τον τόπο, δεν κρύβεστε πια και συγχαρητήρια γι αυτό. Απλά ενημερώστε και τα πιονάκια σας εδώ στη Θεσσαλονίκη (και όπου αλλού έχετε φυτώρια-εργοστάσια παραγωγής ψήφων) γιατί μάλλον δεν το πήραν χαμπάρι ακόμα, αφού προσπαθούν να πείσουν ανυποψίαστους φοιτητές πως  είναι Ελληναράδες Πατριώτες και ‘’την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω’’… Γελοιοποιούν ταυτόχρονα τους ίδιους τους τους εαυτούς, αφού Νίκαρος-Δησύ και τα παράγωγά τους και πατριωτισμός – Ελλάδα δεν πάνε μαζί! Ο δείκτης της ζυγαριάς της εθνοπροδοσίας έχει «ζερώσει» προ πολλού για σας κύριε Αβέρωφ, το τερματίσατε, φτάνει με τον «πατριωτισμό» σας χορτάσαμε! Επιπλέον Νίκαρος-ΔΗΣΑΚΕΛ δεν πάνε μαζί όμως ούτε και με την δημοκρατία!

Εσείς λοιπόν κ.Νίκαρε ο μεγάλος ηγέτης της Δημοκρατίας , του Δημοκρατικού Συναγερμού άρα και ο μέγας Δημοκράτης, έρχεστε τώρα να διαχωρίσετε τον λαό του νησιού;  Έρχεστε να χωρίσετε το λαό σε δύο στρατόπεδα ενόψει επερχόμενου νέου σχεδίου δια-λύσης;; Αυτή είναι η δημοκρατία σας;;  Μα και πάλι τι ρωτάμε;;  Αφού το έχετε αποδείξει (προδοτικό σχέδιο Αναν 2004) και το αποδεικνύετε περίτρανα πως οι στόχοι σας γιαυτό τον τόπο τέτοιοι είναι! Αυτή την «δημοκρατία» εφαρμόζετε και στην λύση που θέλετε να φέρετε τώρα ξανά, διχοτομημένο και διζωνικό νησί, μοιρασμένος λαός βάσει φυλής και θρησκείας.

Το άλλο τραγελαφικό της υπόθεσης είναι πως σε αυτά το φασιστικό έκτρωμα που προσπαθείτε να φέρεται για λύση στο Ελληνικό μας νησί, στα σχέδιά και σε αυτήν την τακτική σας για να επιτευχθεί αυτό, βρίσκετε αφελείς υποστηρικτές σας και συνοδοιπόρους αυτούς που φωνάζουν τάχα για τα ανθρώπινα δικαιώματα ,για την ενότητα των λαών κτλ. Αυτούς που φωνάζουν κατά του ρατσισμού,του φασισμού,του ιμπεριαλισμού αλλά η λύση που μαζί προσπαθείτε τόσο καιρό να φέρετε είναι ένα φασιστικό, ρατσιστικό, ιμπεριαλιστικό έκτρωμα! Κάτι μας θυμίζει αυτή η τακτική κάποιοι κατακτητές μας χρησιμοποιούσαν όμοιες μεθόδους… Τι έπαθαν μετά όμως από κάτι αμούστακα παιδιά θυμάστε; Προφανώς και όχι κι αυτό το αποδείξατε με τις εθνοπροδοτικές, μειοδοτικές πράξεις σας κ.Νικαρε! Μην ανησυχείτε όμως έρχεται και η σειρά σας!!!

ΛΟΓΑΡΙΑΣΑΤΕ ΛΑΘΟΣ κ. ΑΝΑΝστασιάδη κι εσείς, αλλά και οι συνεργάτες σας του Δησακελ στο ξεπούλημα της Κύπρου μας! Τούτη γη δεν πουλιέται κύριοι ! Σπείρετε όση διχόνοια θέλετε ,θρέψετε τον διπολισμό όσο θέλετε, παίξτε με τις μαριονέτες σας και ταϊστε τα αρνάκια σας με όσο κουτόχορτο θέλετε , προσπαθήστε να καλλιεργήσετε τον διαχωρισμό  και την διαίρεση του λαού σε δυο στρατόπεδα όπως σας αρέσει όσο θέλετε!!! Φέρτε ό,τι σχέδιο θέλετε,ότι μόρφωμα σκεφτείτε μαζί με τους προϊσταμένους σας! Εμείς όμως δεν μασάμε! Ο Ελληνισμός της Κύπρου δεν ανέχεται από κανένα εθνοπροδότη να την διχάζει σε ναινέκους και οχιάδες! Δεν ανέχεται να μπει στο παιχνιδάκι σας! Κανένας μειοδότης δεν έχει το δικαίωμα να διαιρεί και να βασιλεύει εις βάρος του Κυπριακού Ελληνισμού προσπαθώντας με τον γνωστό αυτό τρόπο να τυφλώσει από φανατισμό το λαό και να περάσει τα προδοτικά μορφώματα που του επιβάλλουν τα αφεντικά του! Για αυτό να είστε βέβαιοι πως ότι κ να κάνετε θα μας βρείτε μπροστά σας και τούτος ο λαός τούτου του τόπου μακριά από μικροδιαφορές και συμφέροντα ενωμένος και δυνατός , όπως το 2004 θα σας ξανατρίψει στα μούτρα άλλο ένα δικό του περήφανο ΟΧΙ!! ΟΧΙ όσες φορές κι αν χρειαστεί κ. Νίκο μέχρι επιτέλους να αλλάξετε στάση και πορεία στο Κυπριακό που δεν είναι παρά πρόβλημα εισβολής και κατοχής! ΟΧΙ μέχρις ότου να γίνει κατανοητό ότι το πολιτικό σύστημα πρέπει να εξυπηρετεί τον λαό και όχι ο λαός αυτο!  ΟΧΙ σε μια λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας! ΟΧΙ στα βρώμικα κομματικά μικροπαραταξιακά σας συμφέροντα! ΟΧΙ στον διπολισμό ΟΧΙ στο ΔΗΣΑΚΕΛ και τα προδοτικά σχέδιά του! ΟΧΙ στην οποιοδήποτε διαίρεση – διαχωρισμό του νησιού αλλά και του λαού του! Ο Ελληνισμός της Κύπρου μας δεν είναι κι ούτε θα γίνει υποχείριο κανενός! Τούτη η Γη δεν πουλιέται!

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!

Γραφείο Τύπου ΠΕΟΦ

 

Advertisements