Οι αβερωφικές ασυναρτησίες στο ζενίθ τους!

«Αν ο Πρόεδρος Αναστασιάδης εισακούσει τις πολιτικές δυνάμεις που είναι ενάντια στη ΔΔΟ και καταγγείλει το πλαίσιο λύσης του Κυπριακού το οποίο είναι σε όλα τα ομόφωνα ψηφίσματα του ΟΗΕ, θα υπάρξει ή όχι αποενοχοποίηση της Τουρκίας. “Δεν θα δώσω απάντηση, το αφήνω στην κρίση των πολιτών”. »

Αβέρωφ Νεοφύτου

Κ. Νεοφύτου;; οι πολίτες σας απάντησαν ήδη το 2004 και θα σας απαντούν ξανά και ξανά ! ΟΧΙ ΣΤΗ Δ.Δ.Ο !!!!! Ο λαός κατήγγειλε ξεκάθαρα και κατηγορηματικά το πλαίσιο λύσης στο οποίο επί δεκαετίες συζητάτε αγνοώντας τον! Ας την καταγγείλει ο Νίκαρος και θα δούμε αν ενοχοποιείται ή αν απενοχοποιείται η Τουρκία!

Βέβαια είναι απορίας άξιον να περιμένετε να ενοχοποιηθεί μια χώρα για τα εγκλήματά της ή ένα πλαίσιο λύσης για την αθλιότητά, την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων,την μη βιωσιμότητα,τον ρατσισμό και τον φασισμό του χωρίς ποτέ να καταγγελθεί από την ηγεσία του τόπου! Εντιμότερο όμως κ. Νεοφύτου για σας θα ήταν να λέγατε ξεκάθαρα : «Πώς να καταγγείλουμε ένα πλαίσιο λύσης (Δ.Δ.Ο) όταν εμείς οι ίδιοι και ως μέλη της «κατάστασης ΔΗΣΑΚΕΛ» προσπαθούμε εδώ και τόσα χρόνια να πείσουμε τον λαό πως είναι τάχα η μόνη βιώσιμη λύση;;; Πώς να καταγγείλουμε αυτό το έκτρωμα, αφού πασχίζουμε τόσο καιρό να συμφωνήσουμε με βάση αυτό; Πώς να το καταγγείλουμε αφού ακόμη και μετά το 2004 αγνοώντας την λαική εντολή του τότε δημοψηφίσματος, αλλά και τώρα τις τόσες αντιδράσεις, ήμασταν και είμαστε φανατικοί υποστηρικτές του;;; Ακόμη, πώς να θέλουμε να ενοχοποιήσουμε την Τουρκία αφού προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να περάσουμε μια λύση που θα την κάνει κυρίαρχο στο βορρά και συγκυρίαρχο στο νότο;; Πώς να ενοχοποιήσουμε μια χώρα που εισέβαλε, λεηλάτησε, εποίκισε και κατέχει παράνομα το μισό μας νησί,βίασε,σκότωσε,αιχμαλώτησε,προσφυγοποίησε τον Κυπριακό Ελληνισμό;;; Αφού με αυτό το πλαίσιο λύσης (Δ.Δ.Ο) επιδιώκουμε να τα ξεχάσουμε όλα αυτά και να την απενοχοποιήσουμε.

Άλλωστε μην ξεχνάτε τα σοφά λόγια του μεγάλου Νίκαρου ΑΝΑΝστασιάδη πως η χώρα αυτή μπορεί να αποτελέσει έναν καλό σύμμαχο του νησιού (δεν γνωρίζουμε βέβαια αν αυτά τα είπε υπό την επίρροια ζιβανίας ή όχι αλλά για μας δεν έχει σημασία φτάνει μόνο που το είπε) «. Αυτά θα σας τιμούσαν περισσότερο κύριε ηγέτη της «πατριωτικής δεξιάς» ! Αντ’ αυτού προτιμάτε να ταϊζετε κουτόχορτο και ό,τι άλλο ταϊζετε τα παπαγαλάκια σας και ακούνε αυτές τις τραγελαφικές σας δηλώσεις!

Εμείς όμως δεν ανεχόμαστε από μειοδότες , πολιτικάντηδες και τα τσιράκια τους να παίζουν με τη νοημοσύνη μας! Ο Ελληνισμός της Κύπρου δεν θα γίνει έρμαιο στις ορέξεις κανενός εθνομηδενιστή,εθνοπροδοτη κανενός ξεπουλημένου κομματόσκυλου, κανενός ψευτοηγέτη-μαριονέττας! Σας το ξανατονίζουμε και θα σας το τονίζουμε «μέχρι η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ να ρθει», ΟΧΙ ΣΤΗ Δ.Δ.Ο ! Ο Κυπριακός Ελληνισμός όπως και το 2004 που τον αγνοήσατε θα σας απαντήσει ΟΧΙ όσες φορές κι αν χρειαστεί! Το κυπριακό πρόβλημα δεν είναι τίποτα άλλο παρά πρόβλημα Εισβολής και Κατοχής από την Τουρκία! ΟΧΙ στην απενοχοποίησή της! ΟΧΙ στο ΔΗΣΑΚΕΛ ! ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!!!

Γραφείο Τύπου ΠΕΟΦ

Advertisements