Η γκεμπελική προπαγάνδα καλά κρατεί στην Προοδευτική

Διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες καθηλωμένοι το ένα μετά το άλλο, τα δελτία της Προοδευτικής Θεσσαλονίκης . Απ’ ότι φαίνεται οι συνάδελφοι της Προοδευτικής είναι άριστα δασκαλεμένοι στην προπαγάνδα γκεμπελικού τύπου από τους κομματάρχες τους. Άλλωστε, παιδιά διεφθαρμένων και ξεπουλημένων πολιτικών του Α.Κ.Ε.Λ. κοσμούν τα εκάστοτε συμβούλια της Προοδευτικής (παιδομάζωμα). Αυτή την φορά λοιπόν οι «κύριοι» της παράταξης του Α.Κ.Ε.Λ.  επέλεξαν να πουν ότι δέχονται απειλές από στελέχη της Π.Ε.Ο.Φ και ξύπνησε μέσα τους το κομμουνιστικό αίσθημα (το οποίο έχει πέσει σε λήθαργο  κάτω από το παχύ δέρμα της λήθης και ξυπνά κατά διαστήματα αλλά μόνο στο Facebook και όχι στον δρόμο)  αναφέροντας μάλιστα στην ανακοίνωση τους για τάνκς (!!!) και διάφορα άλλα.

Δεν είχαμε σκοπό να ασχοληθούμε και να δώσουμε συνέχεια στο όλο θέμα αλλά επειδή γράφονται και διαδίδονται ψέματα από επιτήδειους ψηφοθήρες εν όψει εκλογών, νιώσαμε την ανάγκη να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους.

Αυτό που έγινε συμφοιτητές αλλά και υπόλοιποι κύριοι που αναδημοσιεύετε τα εν λόγω δελτία, είναι ότι μεγαλοστελέχη της Προοδευτικής Θεσσαλονίκης εδώ και αρκετό καιρό δρουν υπόγεια και διατυμπανίζουν στον χώρο των πανεπιστημίων για συγκεκριμένα άτομα ότι είναι «φασίστες» και «ακροδεξιοί» ή ότι προέρχονται από συγκεκριμένες οργανώσεις με μοναδικό σκοπό, να στοχοποιήσουν και να τρομοκρατήσουν τα στελέχη της Π.Ε.Ο.Φ. Συγκεκριμένα στελέχη της Π.Ε.Ο.Φ. λόγω της γκεμπελικής προπαγάνδας των αριστερών υπέρμαχων της δημοκρατίας  (σε άλλες χώρες όμως όχι στην Κύπρο) έχουν προβλήματα στην προσωπική τους ζωή .

Κάπου εδώ θα θυμηθούμε την φράση «το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει» αφού οι συγκεκριμένοι κύριοι, ως άξιοι απόγονοι των χαφιέδων του 55-59, προσκαλούν δημόσια διάφορες ομάδες, να προκαλέσουν επεισόδια σε εκδηλώσεις της Π.Ε.Ο.Φ. θέτοντας σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των συμφοιτητών μας οι οποίοι θα παρευρεθούν σε αυτές!

Όλα αυτά που σας αναφέραμε συμφοιτητές, δυστυχώς δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα από εμάς, ούτε μπορούσαμε να θέσουμε σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα στελεχών της Π.Ε.Ο.Φ. αλλά και οποιουδήποτε παρευρίσκεται στις εκδηλώσεις μας, για τα καπρίτσια των κόκκινων φασιστών . Έτσι στέλεχος της Π.Ε.Ο.Φ. χωρίς να κρυφτεί (όπως πράττουν οι ίδιοι οι κόκκινοι φασίστες) τηλεφώνησε στον εκπρόσωπο της Προοδευτικής, λέγοντας του να σταματήσει να κατηγορεί και να στοχοποιεί τα άτομα που αποτελούν αλλά και περιβάλλουν την Π.Ε.Ο.Φ. Αν αυτό είναι απειλή είναι στην κρίση σας.

Επίσης συμφοιτητή/συμφοιτήτρια, διαβάζοντας την συγκεκριμένη ανακοίνωση σίγουρα θα σου ήρθε στο μυαλό η στιγμή, που κάθισε απέναντι σου ένας κόκκινος γκέμπελ και σου είπε ότι η Π.Ε.Ο.Φ. είναι ακροδεξιοί, φασίστες, παράταξη του Ε.ΛΑ.Μ, παράταξη του Λιλλήκα, παράταξη της Χρυσής Αυγής, «δέρνουν» κόσμο, τρομοκρατούν κόσμο και ότι άλλο κατεβάσει το μυαλό τους την συγκεκριμένη στιγμή. Επομένως, μπορείς να κρίνεις για το ποιος λέει την αλήθεια και ποιος κρύβεται .

Οι πράξεις αυτές τις Προοδευτικής, δεν μας εντυπωσιάζουν καθώς έχουμε πλέον συνηθίσει στις φασιστικές πρακτικές των «κομμουνιστών» συμφοιτητών μας. Άλλωστε τι να περιμένει κανείς από ανθρώπους που δηλώνουν υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά του ρατσισμού και στην ίδια τους την πατρίδα προωθούν απροκάλυπτα μια λύση η οποία από την βάση της είναι ρατσιστική, καταλύει την δημοκρατία αλλά και τα ανθρώπινα δικαιώματα του κάθε πολίτη;
Ειδικά η τελευταία κίνηση της Προοδευτικής αποκαλύπτει το πραγματικό της πρόσωπο και φανερώνει μια απέλπιδα προσπάθεια να αποπροσανατολίσει τον φοιτητόκοσμο της Θεσσαλονίκης από την προδοτική στάση του Α.Κ.Ε.Λ. στο θέμα του Κυπριακού και την πλήρη ταύτιση του με το ΔΗ.ΣΥ., χωρίς να λαμβάνει υπόψη ούτε την σωματική ακεραιότητα των ίδιων των συμφοιτητών μας. Άλλωστε είναι γνωστή τακτική του ΔΗΣΑΚΕΛ όποτε πλησιάζουν εκλογές, να θυμούνται να μιλήσουν για φασίστες, τανκς, κομμουνιστές κλπ, ούτως ώστε να ξεχωρίσουν από τους μπλε φασίστες και να συσπειρώσουν τον κόσμο τους. Όμως στα μάτια μας, που έχουμε καταφέρει να ξεφύγουμε από το σάπιο κατεστημένο τους, έχουν καταντήσει τουλάχιστον γραφικοί.

Τέλος εμείς ως Π.Ε.Ο.Φ Θεσσαλονίκης, χωρίς να έχουμε τίποτε να κρύψουμε στέλνουμε το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι καταδικάζουμε την βία και της φασιστικές πρακτικές απ’ όπου κι αν προέρχονται και όποιο χρώμα και να έχουν (κόκκινη ή μπλε). Η Π.Ε.Ο.Φ. δεν έχει καμιά σχέση με οποιοδήποτε ακροδεξιό πολιτικό κόμμα ή οργάνωση. αφού έχει διαχωρίσει την θέση της και επίσημα . Όλοι οι συμφοιτητές μας οι οποίοι έχουν οποιεσδήποτε αμφιβολίες, είναι ευπρόσδεκτοι στο οίκημα της Π.Ε.Ο.Φ., ούτως ώστε να παρατηρήσουν από μόνοι τους την ιδεολογία και τον πολιτικό χαρακτήρα της παράταξης ή αν επιθυμούν ας μας προσκαλέσουν σε ένα  «ντιμπέιτ» με στελέχη της κομματικής παράταξης του Α.Κ.Ε.Λ. και να κρίνουν ποια είναι η αλήθεια.

Θα κλείσουμε με ένα στίχο κάποιου ¨δικού τους¨ και αν θέλουν ας πιάσουν το νόημα..
«Ξεπουληθήκατε στο γιουσουρούμ, για ένα κουστούμ

κι’ ο εαυτούλης σας πέταξε βζούμ»

 

Γραφείο Τύπου
Π.Ε.Ο.Φ. Θεσσαλονίκης

Advertisements