Η συνεχής αναβάθμιση του ψευδοκράτους

Βρισκόμαστε μπροστά σε μια κατάσταση που χαρακτηρίζεται, το λιγότερο, από αναισθησία.

Η Βουλή της Κυπριακής Δημοκρατίας να συνομιλεί, στη  Συνέλευση της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης, με τη «Βουλή» του ψευδοκράτους που παράνομα υπάρχει στο βόρειο τμήμα του νησιού μας, το οποίο βρίσκεται υπό κατοχή τα τελευταία 43 χρόνια. Όλο αυτό με σκοπό να αρχίσουν ξανά οι συνομιλίες για την επίλυση του κυπριακού προβλήματος.

Σαν να μην έφτανε το πιο πάνω σκηνικό, οι αντιπρόσωποί μας τόνισαν ότι επιμένουν στην εξεύρεση μιας βιώσιμης και λειτουργικής λύσης και μάλιστα υπογράμμισαν τη «θέση της ελληνοκυπριακής πλευράς  για λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας με μια κυριαρχία, μια υπηκοότητα και μια διεθνή προσωπικότητά».  Αμέτοχος δεν έμεινε, φυσικά, ο κ. Συλλούρης που εξακολουθούσε να ονομάζει την ελεύθερη Κύπρο αλλά και την κατεχόμενη ως «δύο κοινότητες».

Πόσο χαζοί νομίζετε ότι είμαστε επιτέλους; Από πού κι ως πού η Βουλή, η νόμιμα εκλεγμένη Βουλή, της Κυπριακής Δημοκρατίας που εκπροσωπεί τη φωνή του κυπριακού λαού να συνομιλεί με τη ΨΕΥΔΟΒΟΥΛΗ;  Από πού κι ως πού βαφτίστηκε η Κυπριακή Δημοκρατία «κοινότητα» ; Γιατί ονομάστηκε το ψευδοκράτος «κοινότητα» ;

Δίνετε δικαιώματα σε ένα ανύπαρκτο κράτος, δεν το αντιλαμβάνεστε; Μειώνετε, υποβαθμίζετε την Κυπριακή Δημοκρατία σε κοινότητα και αναβαθμίζετε, αναγνωρίζετε ένα κράτος, που κάνεις άλλος διεθνώς δεν αναγνωρίζει, δίνοντας του μια υπόσταση που δεν δικαιούται! Χωρίς κανένα ίχνος ντροπής, μηδενίζοντας τους αγώνες των ηρώων μας, τις θυσίες των παλικαριών μας για το ιδανικό που λέγεται ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, συνομιλείτε με αντιπροσώπους της ψευδοκυβέρνησης και τονίζετε τι; Τη λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας!

Πότε θα πράξετε επιτέλους σωστά; Πότε θα στραφείτε στο σωστό θύτη; Πότε θα καταλάβετε ότι η Κύπρος μας είναι το θύμα σχεδόν μισό αιώνα τώρα. Πότε θα καταλάβετε ότι ο λαός σας δεν θέλει τη λύση της Διζωνικής Δικοινοτικής  Ομοσπονδίας. Δεν μας αξίζει τέτοια λύση! Πότε θα καταλάβετε ότι ο πόθος μας για Λευτεριά δεν έχει σβήσει;

Είναι καιρός να συνομιλήσετε με την Τουρκία και όχι με ένα κράτος που δεν υπάρχει!  Η Τουρκία κινεί τα νήματα, η Τουρκία έφερε τους εποίκους, η Τουρκία απείλησε, έκλεψε, σκότωσε.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ  ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ.

Πότε θα σηκώσετε επιτέλους το κεφάλι και θα ζητήσετε ό,τι πραγματικά δικαιούται ο λαός που αντιπροσωπεύετε; Καμία Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία, καμία κοινότητα δεν θέλουμε! Θέλουμε Απελευθέρωση, θέλουμε ό,τι μας ανήκει, ό,τι στερηθήκαμε τόσα χρόνια. Να ζήσουμε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.

Γραφείο Τύπου

Π.Ε.Ο.Φ Θεσσαλονίκηςsynapofasi-stin-ee-zita-o-akkintzi-kai-gia-zoonosous

Advertisements