Αιώνια Βουβός

ΘΑΥΜΑ!! ΟΙ ΒΟΥΒΟΙ ΜΙΛΗΣΑΝ…… Πληκτρολόγησαν έστω!!!

Μετά από τόσες και τόσες συνεδριάσεις της Ε.Φ.Ε.Κ Θεσσαλονίκης ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η Πρωτοπορία βρίσκει τον τρόπο, έστω και πίσω από το πληκτρολόγιο, να βγάλει ανακοίνωση που για όσους γνωρίζουν τα γεγονότα αποτελεί γελοία και ανακριβή. Εμείς, ομολογουμένως, γελάσαμε πολύ διαβάζοντάς την. Δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι η Πρωτοπορία χαιρετίζει Προοδευτική και Αγώνα, αφού είναι γνωστό χρόνια τώρα αλλά και το τελευταίο διάστημα διαφανέστατα (αφού αναφέρεστε σε διαφάνεια)  πως είναι κάτι παραπάνω από υπάλληλοι των ίδιων αφεντικών. Τα κομματικά παιχνίδια που παίζονται στην Ε.Φ.Ε.Κ.Θ το τελευταίο διάστημα δεν αποσκοπούν σε καμιά περίπτωση στον εκσυγχρονισμό του συλλόγου αλλά πολύ απλά στην εξυπηρέτηση των κομματικών τους συμφερόντων.

Πρωτοπόροι, στην ανακοίνωση σας αναφέρεστε για τις αλλαγές που θα φέρει το καταστατικό, επιλεκτικά πάντα. Όσον αφορά το άρθρο 4, ούτε λόγος για την απουσία του από το «εκσυγχρονισμένο» καταστατικό σας. Γιατί δεν λέτε στον φοιτητή για το άρθρο 4 που προβλέπει το ισχύον καταστατικό, μήπως δεν σας βολεύει; Μήπως γιατί αδυνατείτε να παραδεχτείτε στους κλακαδόρους σας ότι δεν είστε τίποτα παραπάνω από μαριονέτες και πιονάκια των αφεντικών σας στην Πινδάρου; Ή μήπως γιατί κοιμάστε και ονειρεύεστε πόσο ωραίο θα ήταν, αν κάθε φορά που θέλατε να πείτε την άποψη σας δεν ερχόταν ο τσοπάνης σας να σας τραβάει επιδεικτικά το αυτί. Αγγελάκια, βάλτε το καλά στο κομματικό σας μυαλουδάκι, ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ δεν ήσασταν δεν είστε και, με τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, δεν πρόκειται να γίνεται ποτέ! Και έτσι για να τελειώνουμε με το συγκεκριμένο κορυφαίο πλέον, όμως ομολογουμένως φοιτητικό ανέκδοτο, η αυτονομία σας τελειώνει στις Συναγερμικές σας αφίσες στο οίκημα σας, οι οποίες αναγράφουν ότι αποτελείτε οργανικό κομμάτι της ΝΕ.ΔΗ.ΣΥ, τελειώνει σε κάθε εκλογική αναμέτρηση κατά την οποία αποτελείτε τα πρωτοκλασάτα κουστουμαρισμένα μέλη του επιτελείου των υποψηφίων του ΔΗ.ΣΥ, όπως συνέβη και στις τελευταίες προεδρικές εκλογές κατά τις οποίες ήσασταν οι πρώτες μούρες δίπλα στον Νίκαρο. Τελειώνει εκεί που τα εγκαίνια του οικήματός σας τελούνται από τον αναπληρωτή πρόεδρο του ΔΗ.ΣΥ. Όπως καταλάβατε Πρωτοπόροι μας, τελειώσατε με την αυτονομία εν τη γενέσει σας, θα έρθει ο καιρός που θα τελειώσετε και από την Ε.Φ.Ε.Κ.Θ, να το θυμάστε! Το άρθρο 4 επισημαίνει, «Η ένωση ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ τα πιο πάνω πέραν πάσης κομματικής αναμίξεως και πολιτικής κινήσεως». Να είστε σίγουροι πως όσο υπάρχουμε δεν πρόκειται να πάψει αυτός να είναι και ένας από τους κυριότερους στόχους της Ενώσεως, είτε το γράφει στο καταστατικό είτε όχι. Τα άδικα δεν ευλογούνται και οι ιδέες δεν φυλακίζονται σε ένα κομμάτι χαρτί!

Αναφέρεστε στο νόμο αλλά σε καμιά συνεδρία της Ε.Φ.Ε.Κ.Θ δεν ξέρατε να μας πείτε σε ποιο νόμο αναφέρεστε ή ποιος νόμος ορίζει μια ενέργεια του συλλόγου. Το μόνο που κάνατε ήταν να συμφωνείτε με τους εκπροσώπους της Προοδευτικής, που ούτε αυτοί είχαν ιδέα, πράγμα που αποδεικνύει ότι πλέον είναι για τα καλά τα αφεντικά σας. Τελικά δεν μας είπατε, είστε πρώτη δύναμη και κάνετε κουμάντο ή αποτελείτε τις μαριονέττες της Προοδευτικής;

Διατυμπανίζετε ότι ένας από τους στόχους σας είναι ο καταρτισμένος σύλλογος μέσω των καταστατικών αλλαγών. Εξηγήσατε έστω σε ένα φοιτητή ότι ο σύλλογος θα καταρτίζεται αρχικά με αυξημένη πλειοψηφία, μετά με απλή και τέλος με ΚΛΗΡΩΣΗ; Αλήθεια, αφήνετε τον καταρτισμό ενός τέτοιου ιστορικού συλλόγου να κριθεί στα ζάρια;;; Όντως φαίνεται είναι πολύ σοβαρό θέμα για σας ο καταρτισμός του συλλόγου! Λυπόμαστε αλλά εμείς από τέτοιο «εκσυγχρονισμό» δεν θα πάρουμε!

Ο σύλλογος δεν μένει σε αδράνεια γιατί δεν είναι καταρτισμένος αλλά επειδή πάνω απ’ όλα είναι το κομματικό σας συμφέρον. Δηλαδή «λειτουργείτε» δυσλειτουργικά για τον σύλλογο, αφού όταν μια απόφαση που θα επωφελεί τους φοιτητές προσβάλει την γνώμη του κόμματος, την καταψηφίζετε. Πράγμα που συμβαίνει ουκ ολίγες φορές αφού μόνο μέτρα υπέρ των φοιτητών δεν έχει πάρει το κόμμα σας εν όσο βρίσκεται στην κυβέρνηση. Εσείς, ως άριστα τσιράκια του, δεν μπορείτε να αντισταθείτε στις ορέξεις του, αφού είπαμε, όλα αυτά σημειώνονται στο κομματικό βιογραφικό σας. Ας δούμε και λίγο τα πρακτικά των συνεδριάσεων όσον αφορά την πρόταση για τα αυξημένα ενοίκια και την πρόταση για την Δημόσια και Δωρεάν Παιδεία και Υγεία. Με μόνο γνώμονα πάντα το καλό και το συμφέρον του φοιτητή, ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΑΤΕ !!

Αναφέρονται σε διαφάνεια και κρυστάλλινες θέσεις αυτοί που εν μέσω μυστικών συναντήσεων υπέκυψαν στις ορέξεις της Προοδευτικής, που δεν αποτελούν τίποτε άλλο παρά κατάλοιπα των ψυχολογικών τους τραυμάτων από την 19η Μαρτίου του 2017. Αλήθεια αντιλαμβάνεστε καθόλου την έννοια των λέξεων που χρησιμοποιείτε; Μπορεί να θυμάστε να εκφράζεστε μόνο μέσω πληκτρολόγιου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να βιάζετε με τέτοιο τρόπο τις λέξεις του πλούσιου Ελληνικού λεξιλογίου. Πρωτοπόροι τελικά όταν δεν μιλούσατε ή  δεν γράφατε ίσως να ήταν καλύτερα. Παρεμπιπτόντως αναρωτιόμαστε, αυτός που έγραψε την συγκεκριμένη ανακοίνωση και απορούσε για το που ξέραμε το μυστικό περί των συναντήσεων σας με τις άλλες κομματικές παρατάξεις, συνεννοήθηκε καθόλου με τον εκπρόσωπο σας; Μάλλον όχι αφού αγνοεί το γεγονός πως ο ίδιος ο εκπρόσωπος της παράταξής σας, μας παραδέχτηκε σε συνεδρία της Ε.Φ.Ε.Κ.Θ, πως ήταν παρών στις εν λόγω συναντήσεις. Αυτό βέβαια το παραδέχτηκε μετά από δύο ώρες (τουλάχιστον) απάθειας και «εκκωφαντικής» σιγής. Προφανώς ξαφνιάστηκε που του απηύθυνε κάποιος τον λόγο, με αποτέλεσμα να του ξεφύγει κι αυτό αυθόρμητα. Πραγματικά απολογούμαστε συνάδελφοι της Πρωτοπορίας που σας αναγκάζουμε να πείτε και καμιά λέξη που και που. Άλλωστε είστε πρώτη δύναμη εδώ και 33 συναπτά έτη, σιγά μην πηγαίνετε στην Ε.Φ.Ε.Κ.Θ για να εκφράσετε τις «κρυστάλλινες» πάντα, αν και βουβές, απόψεις σας. Σιγά μην έρχεστε στην Ε.Φ.Ε.Κ.Θ για να εκφράσετε τις θέσεις των συμφοιτητών μας που σας εμπιστεύτηκαν . Τελικά ήταν καλός ο καφές του Βερμιγιόν στην Φιλίππου. Άλλο κορυφαίο ανέκδοτο πάλι αυτό με τις «κρυστάλλινες θέσεις». Αλήθεια πώς κρατιέστε όταν τα γράφετε;; Για ποιες κρυστάλλινες θέσεις μιλάτε, αυτές που αλλάζετε με τέτοιο μαγικό τρόπο που θα ζήλευε και ο κάθε χαμαιλέοντας; Πώς να ξέρουμε άλλωστε αφού δεν μιλάτε για να μας τις πείτε. Φαίνεται αποκρυσταλλώθηκαν εδώ και καιρό. Πείτε και στον κόσμο να ξέρει για αυτές τις θέσεις επιτέλους, Απελευθέρωση ή συμφωνίες 77-79; Τελικά η Κύπρος είναι Ελληνική ή Ομοσπονδιακή;

Επιπλέον στην ανακοίνωσή σας αναφέρετε: «απέδειξαν για άλλη μια χρονιά ότι τα κάστρα δεν χτίζονται στην άμμο, αλλά σε γερά θεμέλια και στηρίζονται σε κρυστάλλινες θέσεις και ιδανικά». Συνάδελφοι, ομολογούμε ότι έχετε δίκαιο. Εννοείται δεν χτίζονται στην άμμο. Χτίζονται με κομματικούς μηχανισμούς, «παιδομαζώματα», αδιάκοπα τηλέφωνα σε φοιτητές, πληρωμένα ταξί και άλλα πολλά, ξέρετε εσείς . Οπόταν για να τελειώνουμε, τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία, μακριά από το σύλλογο του Κυριακού Μάτση! Είστε εσείς που προσβάλλετε τους φοιτητές που σας στήριξαν όχι εμείς. Εμείς αγγελάκια μας δεν αποφασίσαμε κάτι για τους φοιτητές αψηφώντας τη γνώμη του 27% αυτών που ψήφισαν κάτι διαφορετικό μαζί με τα σιαμαία σας του Αγώνα και της Προοδευτικής. Και όταν λέμε διαφορετικό, κομματόσκυλα, εννοούμε το ΑΥΤΟΝΟΜΟ, το ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ, το ΕΛΕΥΘΕΡΟ. Είστε οι κομματικοί υπάλληλοι ενωμένοι και είμαστε εμείς με μόνη ασπίδα μας την αυτονομία μας. Αυτή είναι η διαφορά μας. Εκτός αυτού όμως, όταν οι εκπρόσωποι σας έρχονται σε συνεδρία της Ε.Φ.Ε.Κ.Θ και είναι κυριολεκτικά εκτός τόπου και χρόνου, αυτό σημαίνει να μην σέβεσαι αυτόν που σε στήριξε. Ασέβεια σε αυτόν που σε στήριξε είναι να  συμφωνείς σε προτάσεις που ούτε καν άκουσες. Ασέβεια είναι να καταντάς μαριονέτα της Προοδευτικής που δεν χρειάζεται καν να ρωτήσει την άποψη σου (δε λέμε γνώμη γιατί η γνώμη προαπαιτεί γνώση κάτι που όπως απεδείξατε στις συνεδρίες δεν είχατε ούτε στο ελάχιστο) για να προτάξει μια θέση που εκπροσωπεί και εσάς, όπως οι ίδιοι υποστηρίξατε. Όχι απλά δεν σέβεστε τους φοιτητές που σας στήριξαν αλλά ούτε καν την ίδια την «ιστορική» κατά τα άλλα παράταξή σας.

Πραγματικά διαβάζοντας την ανακοίνωσή σας επιβεβαιωθήκαμε πως η στενή επαφή σας με την Προοδευτική θα πρέπει να την ανησυχεί καθώς βαδίζετε στα χνάρια των Γκεμπελικών προπαγανδιστικών της τακτικών. Ομολογουμένως όμως, θέλετε λίγη δουλίτσα ακόμα. Ή εθελοτυφλείτε πρωτοπόροι ή και πάλι δεν συνεννοηθήκατε καλά μεταξύ σας. Την επόμενη φορά όμως να είστε πιο προσεκτικοί γιατί μας έχετε κουράσει με τις ασυνεννοησίες σας. Δεν φτάνουν αυτά, έχετε και το θράσος να μιλάτε για ήθος; Από πότε έχουν ηθική οι ανήθικοι; Μιας και αναφέρεστε στα πρακτικά λοιπόν και επειδή όντως τα πρακτικά είναι εκεί να τα δει ο κάθε φοιτητής, τον οποίο και καλούμε για άλλη μια φορά να το κάνει και να καταλάβει «ποιος» και σε «τι» τον εκπροσωπεί, αναφέρουμε τα πιο κάτω:

Από τα πρακτικά λοιπόν :

1)         Εξαιτίας της Προοδευτικής, ακυρώθηκε η Α’ Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, που ήταν ορισμένη για τις 02/12/2016, μετά από πρόταση που υπερψηφίστηκε στις 07/11/2016. Ακυρώθηκε ψηφισμένη πρόταση με συμφωνημένη αίθουσα και διαδικαστικά και ενώ ο φοιτητόκοσμος της Θεσσαλονίκης ήταν ενήμερος. Και το σημαντικό, ότι ακυρώθηκε το βράδυ της 01/12/2016, λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης. Μπορείτε να ανατρέξετε στα πρακτικά των συνεδριάσεων 07/11/2016, 25/11/2016, 30/11/2016 και 01/12/2016, καθώς και στην καταδικαστική ανακοίνωση που εξέδωσε η Ε.Φ.Ε.Κ.Θ κατά της Προοδευτικής στις 02/12/2016, για να επιβεβαιώσει τα πιο πάνω.

2)         Εξαιτίας της ανευθυνότητας της υπεύθυνης Πρωτοπορίας, αναβλήθηκε η περσινή Β’ Γενική Συνέλευση η οποία ήταν ορισμένη από τις 27/01/2018, για τις 10/03/2018 καθώς και οι εκλογές. Αναβλήθηκε στις 08/03/2018, δυο μέρες πριν και ενώ ήταν ήδη ενήμερος όλος ο φοιτητόκοσμος της Θεσσαλονίκης, εξαιτίας της ανευθυνότητας, επαναλαμβάνουμε, της Πρωτοπορίας και της κομματικής πλεκτάνης που στήθηκε με μπροστάρη τη φοιτητομάνα Προοδευτική.

Δύο τρανταχτά παραδείγματα κατά τα οποία ακυρώθηκαν και αναβλήθηκαν Γενικές Συνελεύσεις και εκλογές για ηλίθιες δικαιολογίες. Τώρα όμως για ένα τόσο σημαντικό θέμα οι κομματικές παρατάξεις αρνούνται την αναβολή τη καταστατικής Γενικής Συνέλευσης, επικαλούμενοι πάντα το καλό του φοιτητή. Τόσο σημαντικό ήταν το καλό του φοιτητή που η πρόταση την οποία στηρίζατε στα τυφλά πάντα, είχε ως αρχικό χρόνο ομιλίας για το τόσο σημαντικό κατά τα άλλα ζήτημα για εσάς, 3 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΛΕΠΤΑ !!!

Αναφέρεστε συνεχώς στην περσινή Β’ Γενική Συνέλευση. Νομίζουμε ότι ήρθε ο καιρός να ξαναμελετήσετε την ομιλία του Γ.Γ της Παράταξης μας γιατί λογικά έχετε ξεχάσει τι ειπώθηκε ή απλά όπως και στις συνεδρίες της Ε.Φ.Ε.Κ.Θ δεν ακούγατε καν. Σας παραθέτουμε ξανά ένα απόσπασμα από την ομιλία του Γ.Γ της Παράταξης μας, μπας και κατανοήσετε επιτέλους την έννοια των λέξεων. «…Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας ενάντια στην κομματικοποίηση του φοιτητικού κινήματος με κάθε κόστος και όποια κι αν είναι η διαδικασία. Κάντε όσες μυστικές συμφωνίες θέλετε, όσες πλεκτάνες θέλετε. Εμείς πάντα θα βρισκόμαστε μπροστά σας όπως θα είμαστε και το επόμενο σ/κ στις εκλογές. Να ξέρετε όμως ότι δεν πρόκειται να γίνουμε θεατές στο θέατρο του παραλόγου που μυστικά συμφώνησαν άλλοι για εμάς. Δεν πρόκειται να κάτσουμε να ακούσουμε τα ψέματα με τα οποία φλομώνετε τους συμφοιτητές μας για το δήθεν καλό του συλλόγου που επικαλείστε και γι’ αυτό πήραμε την απόφαση ως Συμβούλιο της Π.Ε.Ο.Φ να αποχωρήσουμε από τη ΓΣ. Οι υπόλοιποι, αν ανέχεστε να συμμετέχετε σε κομματικά παιχνίδια, μπορείτε να παραμείνετε…». Πρωτοπόροι, αφήστε τις συναντήσεις με τους δικηγόρους για τα καταστατικά και αρχίστε ιδιαίτερα μαθήματα με δασκάλους 1ης Δημοτικού μπας και εμπεδώσετε, έστω και τώρα, έστω και λίγο από το νόημα των πιο πάνω λέξεων.

Όσον αφορά τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στις συνεδρίες της Ε.Φ.Ε.Κ.Θ, επισυνάπτουμε κομμάτι της προηγούμενης μας ανακοίνωσης που κατ’ άλλα διαβάσατε για να μας απαντήσετε, γιατί όπως φαίνεται πάσχετε από αμνησία.

«Από τις 16/10/2018, που κατέθεσαν και υπερψήφισαν τη συγκεκριμένη πρόταση, δεν τέθηκε ξανά το ζήτημα των καταστατικών αλλαγών σε συνεδρία της ΕΦΕΚΘ. Σχεδόν δύο μήνες μετά, στις 29/11/2018, τα ανδρείκελα του ΑΚΕΛ αποφάσισαν να κοινοποιήσουν και στους εκπροσώπους μας το προς ψήφιση καταστατικό, μια εβδομάδα πριν από την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης. Σε συνεδρία που πραγματοποιήθηκε στις 30/11/2018, οι εκπρόσωποι του σάπιου πολιτικού συστήματος επέμεναν πως ήμασταν υποχρεωμένοι να εκφράσουμε τις απόψεις μας και τυχόν αντιπροτάσεις μας όσον αφορά το εν λόγω καταστατικό. Σε διάστημα δηλαδή κάποιων ωρών εφ’ ότου το παραλάβαμε.

Ο κύκλος του δράματος έκλεισε με τη λήξη της πολύωρης χθεσινής τακτικής συνεδρίας του Συλλόγου, 2/12/2018. Με την Πρωτοπορία και τον Αγώνα να ακολουθούν πιστά και χωρίς σκέψη ή συζήτηση τις οδηγίες των εκπροσώπων της Προοδευτικής, ήμασταν αναγκασμένοι να συμμετέχουμε στο θέατρο του παραλόγου το οποίο εκτυλισσόταν. Είχαν το θράσος, οι άβουλοι συμφοιτητές μας, να θεωρούν ότι στο ελάχιστο χρονικό διάστημα το οποίο προφανώς σκόπιμα μας άφησαν, μπορούσαμε να καταθέσουμε ολοκληρωμένη πρόταση που να αφορά τις καταστατικές αλλαγές και να λάβουμε απόφαση για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα. Εμείς, σεβόμενοι το σύλλογο, αποφασίσαμε να παραβλέψουμε το τραγικό της διαδικασίας και ζητήσαμε αναβολή της Καταστατικής Συνέλευσης για να δοθεί χρόνος για συζήτηση και κατάθεση ομόφωνης πρότασης, εφ’ όσον τέθηκε επίσημα το εν λόγω καταστατικό και μας γνωστοποιήθηκε. Οι κομματικοί υπάλληλοι όμως καταψήφισαν την πρότασή μας, προφασιζόμενοι το καλό του φοιτητόκοσμου ο οποίος είναι ήδη ενημερωμένος για τη διεξαγωγή της Συνέλευσης και αγνοώντας παλιότερες ακυρώσεις και αναβολές Γενικών Συνελεύσεων και Εκλογών για ηλίθιες δικαιολογίες. Για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα όμως, η αναβολή δεν ήταν εφικτή».

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;;;

Δεν μιλάτε, δεν ακούτε, μάθετε τουλάχιστον να διαβάζετε !

Οδεύοντας προς το τέλος αυτής της πραγματικά διασκεδαστικής «ανακοίνωσης» σας διαβάζουμε το εξής, «Συνάδελφοι Πεοφίτες, μην μπερδευτείτε ξανά! Το θέμα μας αυτή τη φορά δεν είναι το κυπριακό αλλά οι καταστατικές αλλαγές του συλλόγου. Δεν δεχόμαστε λοιπόν υποδείξεις από κανένα σας. Το θέμα δεν είναι ο πατριωτισμός, μα και να ήταν, πάλι θα βγαίνατε χαμένοι!!». Πραγματικά αφήστε λίγη δουλειά και για μας, δεν είναι ανάγκη να είστε τόσο εξυπηρετικοί ώστε να αυτοαναιρείστε σε δυο – τρεις γραμμές της ανακοίνωσης που εσείς ( αυτό όπως καταλάβαμε δεν μπορούμε να το πούμε με σιγουριά) γράψατε! Την ίδια ώρα που παραδέχεστε πως για σας καμία σημασία δεν έχει το Κυπριακό, στην επόμενη γραμμή τολμάτε να μιλάτε για πατριωτισμό! Πείτε μας τώρα την αλήθεια, όταν τα γράφετε είστε νηφάλιοι; Τι πίνετε και δεν μας δίνετε!

Μετά και από αυτό λοιπόν και για να τελειώνουμε, τους ήρωες Πρωτοπόροι άστε τους μακριά από το κομματικό σας στοματάκι! Άλλωστε εσείς ήσασταν αυτοί που χαρακτήρισαν ακραίες τις ενέργειες αυτών που θυσιάστηκαν, για να αμφιταλαντεύεστε εσείς σήμερα σχετικά με το αν θα φωνάξετε το η Κύπρος είναι Ελληνική και τελικά να αποφασίζετε πως και αυτό αποτελεί ακραία κίνηση! Το ποιος σέβεται τους αγώνες των ηρώων μας το γνωρίζει και ο κόσμος και εσείς κατά βάθος πολύ καλά! Κι αυτό το αποδεικνύει περίτρανα η δράση μας και οι αγώνες μας στους δρόμους! Έτσι μετριέται η ιστορία Αγγελάκια, μέσα από τους αγώνες στους δρόμους και όχι μέσα από τις κάλπες !

Τέλος, η όλη αφορμή σας για να προβείτε στη συγκεκριμένη ανακοίνωση, όπως λέτε, ήταν το ότι σας αποκαλέσαμε «καρκινώματα» ! Το ότι θιχτήκατε για μια έκφραση που χρησιμοποιήσαμε για να χαρακτηρίσουμε τα Κόμματα λέει πολλά… ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!

Ο ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΝΕΟΣ ΕΧΕΙ ΑΗΔΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΤΑΚΤΙΚΩΝ !!!

ΣΤΙΣ 9/12 ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ !!!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ Ε.Φ.Ε.Κ.Θ. !!!

Τα άδικα δεν ευλογούνται και οι ιδέες δεν φυλακίζονται σε ένα κομμάτι χαρτί.

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

Γραφείο Τύπου
Π.Ε.Ο.Φ Θεσσαλονίκης

Advertisements